ASM

Vårt fokus ligger på din produktionsprocess

ASM är din totalleverantör inom förpackning- och infästningsteknik. Företaget har varit verksamt inom förpackningsbranschen sedan 1980-talet. Sedan dess har vi byggt upp en stark organisation med lång erfarenhet och stor kunskap inom branschen.

Vi har långa kundrelationer och arbetar för hög kvalitet och flexibilitet, korta leveranstider, god service och ett brett och aktuellt sortiment. Vi har både nationella och internationella leverantörer vilket medför att vi kan leverera rätt kvalitet till rätt pris. ASM täcker hela Sverige med huvudkontor/lager i Malmö, samt försäljningskontor i Göteborg, Stockholm, Småland och Norrland.

 

 

 

ASM är en servicepartner och totalleverantör som fokuserar på den industriella sektorn. Vi riktar oss specifikt mot de kunder som lägger vikt vid att deras produktionsprocess kan fortgå utan avbrott. Detta är en av anledningarna till att ASM levererar pålitliga förpackningsmaskiner och verktyg. Ett brett utbud av maskiner och förbrukningsvaror kan levereras direkt från vårt lager. Vårt sortiment inkluderar maskiner och förbrukningsmaterial inom sträckfilmning, bandning, krympförpackning och kartongförslutning, samt verktyg för häftning, spikning och limning.

 

Våra produktspecialister hjälper dig gärna att hitta rätt (skräddarsydd) lösning enligt behov och önskemål.

Kontakt

ASM
Bronsyxegatan 9
213 75 Malmö
Sverige

 

Telefon:+41 40 22 89 80
EMail:info@asm.eu
LinkedInasm-packaging-systems-ab
„We deliver
for your delivery!“
gelber Hintergrund
Folke Rieckmann
CEO ASM

ALLE VERNETZTEN PARTNER

DER PACKSYNERGY GRUPPE

Logo Adrians Papier
Logo Coplax
Logo EDIT
Logo Eggink
Logo Embamat
Logo Horna
Logo Liebschner
Logo Kopp Verpackungen
Logo Nette
Logo Pakkaus Öhman
Logo teol
Logo Papier LIEBL
Logo Samuel Grant Packaging
Logo SOMI
Logo Vogelei
Logo Wepa