Contimeta

Totaalleverancier sinds 1932

Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen en hechttechniek. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken meer dan 100 medewerkers.

Doordat we een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigen zijn we in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakking vraagstukken rond folie wikkelen, omsnoeren, krimpen en dozen sluiten. Bij vraagstukken rond de hechttechniek, zoals nieten, nagelen en lijmen, werkt we op een vergelijkbare manier.

 

 

Als systeemleverancier en groothandel biedt Contimeta niet alleen (op maat gemaakte) oplossingen, maar zorgen we ook voor alles op gebied van levering en installatie tot service en onderhoud. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig.

 

Om de klant optimaal te kunnen bedienen hebben we de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen. Deze worden vanuit een centraal magazijn in Utrecht uitgeleverd. Onze uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen.

Contimeta helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing, op maat en naar behoefte.

Kontakt

Contimeta
Savannahweg 15
3542 AW Utrecht
Nederland

 

Telefon:+31 30 248 48 48
EMail:info@contimeta.com
LinkedInhttps://nl.linkedin.com/company/contimeta
„Combining strengths
will make
the difference“
gelber Hintergrund
Berend van Bon
CEO
CONTIMETA

ALLE VERNETZTEN PARTNER

DER PACKSYNERGY GRUPPE

Logo Adrians Papier
Logo Coplax
Logo EDIT
Logo Eggink
Logo Embamat
Logo Horna
Logo Liebschner
Logo Kopp Verpackungen
Logo Nette
Logo Pakkaus Öhman
Logo teol
Logo Papier LIEBL
Logo Samuel Grant Packaging
Logo SOMI
Logo Vogelei
Logo Wepa