Eggink verpakkingen

 

Van standaard verpakkingsproducten direct uit voorraad tot en met innovatieve maatwerkproducten; Eggink verpakkingen levert altijd. Een onafhankelijke groothandel. Maakt niet uit welk materiaal; altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

 

 

Al vijfenzestig jaar is Eggink verpakkingen dé specialist in verpakkingen voor industrie, detailhandel en foodsector. Heel veel standaard verpakkingsproducten liggen op voorraad en zijn altijd snel leverbaar. Hetzelfde geldt voor klant- en productspecifieke verpakkingen. Een familiebedrijf met vestigingen (met showrooms) in Winterswijk en Enschede die levert aan afnemers in de Benelux en net over de grens in Duitsland. Voor de industriële verpakkingen ligt de focus op Oost-Nederland.

Het aanbieden van een hoge service, snel en efficiënt leveren, waarbij de beste oplossing bieden aan de klant altijd voorop staat. Brede kennis, vergaande service, de partnership in PackSynergy gekoppeld aan de nuchtere Achterhoekse mentaliteit; dat is waarmee Eggink het verschil maakt.

 

Nieuwe oplossingen bedenken

Als Eggink verpakkingen de gevraagde oplossing niet op de plank heeft liggen, dan bedenken de verpakkingsspecialisten van het bedrijf ‘m wel. Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de markt en bij de leveranciers. Zetten graag nieuwe producten in de markt.

 

Totaalleverancier

Food en retailverpakkingen vormen de oorsprong van het bedrijf en hoewel de industriële verpakkingen tegenwoordig het grootste segment zijn, is Eggink nog steeds sterk in retail en food. 
Een totaal leverancier. Wat een voordeel is voor de klant, ook als hij maar in één van de segmenten actief is. Eggink heeft specialisten op industrie, retail en food. Ze bespreken afwijkende vragen van klanten samen en komen altijd wel met iets waarmee de klant verder geholpen is.

 

 

Ontwerpafdeling

Klanten kunnen alle verpakkingsmaterialen, van tape en etiketten tot draagtassen en dozen naar eigen wens ontwerpen. Hiervoor heeft Eggink een eigen ontwerpafdeling die de verpakkingen personaliseert en de klant begeleidt in dat proces. Ook als er nog geen ontwerp is, helpt Eggink de klant daarbij.

Contact gegevens

Ambachtsstraat 32
7102 DW Winterswijk
Nederland
T: +31 (0)543 51 33 65

Bentrotstraat 44-54
7531 AB Enschede
Nederland
T: +31 (0)53 43 52 725

E: info@eggink-verpakkingen.com
W: www.eggink-verpakkingen.com

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Winterswijk
Enschede

ALLE VERNETZTEN PARTNER

DER PACKSYNERGY GRUPPE

Logo Adrians Papier
Logo Coplax
Logo EDIT
Logo Eggink
Logo Embamat
Logo Horna
Logo Liebschner
Logo Kopp Verpackungen
Logo Nette
Logo Pakkaus Öhman
Logo teol
Logo Papier LIEBL
Logo Samuel Grant Packaging
Logo SOMI
Logo Vogelei
Logo Wepa